EGYPTIAN CARTOUCHE


EGYPTIAN CARTOUCHE: DE WIJSHEID VAN DE CARTOUCHE

                

Naar Cartouche wordt verwezen als een " Orakel van Oude Egyptische Magie".
Wat, zult u zich misschien afvragen, hebben geloven en psychologie van een beschaving die duizenden jaren geleden bestond toe te voegen aan de hedendaagse wereld? Het woord oud verwijst naar een wereld ver verwijderd van de wereld zoals wij hem kennen.
Toch sluiten recente wetenschappelijke onderzoeken naar de aard van tijd, langzaam de onoverbrugbare kloof tussen verleden, heden en toekomst.

Tijd is een energie op zich, zoals men kan zien aan de indruk die haar voortgang achter laat op onze groei, ontwikkeling, persoonlijkheid en levens Als de mens op deze planeet een bepaalde staat van spirituele volwassenheid bereikt, zullen velen verder kijken dan zichzelf om het antwoord op de levensvragen te vinden en dan zal de wetenschap de geheimen ontsluieren van die kosmische en universele wetten die de energieŰn van tijd regeren.
Maar totdat deze fase is bereikt, zal de aard van functie en tijd, en hoe deze verschillende stadia van bewustzijn be´nvloed, een wetenschap die bekend was bij de
Ouden, Atlantianen, Sterrenmensen, of hoe u ze ook wilt noemen, en die zij op hun beurt weer hebben doorgegeven aan de oude Egyptenaren, beschikbaar zijn voor wijs gebruik door middelen als bijvoorbeeld de Cartouche. De Archetypische principes die in de Cartouche worden gebruikt zijn universeel, en niet speciaal eigendom van een tijdperk of bewustzijn: De Moeder, De Vader, De Familie, Kracht, Liefde, Creativiteit en Vruchtbaarheid zijn allen fundamenteel voor de menselijke natuur en alle levende dingen in elke
periode van de geschiedenis.

In de basis veranderen mensen niet, ze hebben misschien hun ethiek aangepast als zij zich ontwikkelen, maar de aanvankelijke identiteit van de collectieve ziel, en elk individu, blijft gelijk. Geheimzinnige bronnen leren ons dat verscheidenheid in zielenleeftijd hier op aarde veel groter is dan op gelijksoortige planeten.

Resultaat hiervan is dat er hele jonge, kinderachtige zielen zijn aan het begin van het spectrum; maar wijze, volwassen zielen aan het andere einde en de meerderheid ergens daartussen in. Cartouche omarmt alle zielen.

Dus je hoeft niet wijs, slim, of spiritueel perfect te zijn om van de voordelen te genieten. Sterker nog, als je het wijs gebruikt, zal het helpen om op elk niveau persoonlijke ontwikkeling door te maken.
De Cartouche functioneert ook als een brug tussen alledaagse dingen en het Hogere Zelf, wat weer sterk een deel uitmaakt van het Aquarius Tijdperk, het tijdperk van de individuele verantwoordelijkheid.

Door de initiaties in de symbolen op de Cartouche kaarten zul je een dieper contact krijgen met je intu´tie en daardoor met je Hoger Zelf. Het geeft je de mogelijkheid je eigen kwaliteiten en spirituele groei te bevorderen.
En tevens in helingen voor anderen gebruiken.

Cursusvoorwaarden: Minimaal Tera-MaiTM Seichem II

Cursusgegevens:

Data          Op afspraak

 Tijden      2 dagen                            (of 4 dagdelen)
                 11.00 - 17.00 uur
             19.00 - 22.00

Kosten     Ç 425,00 incl. Cursusmateriaal, kaarten, koffie/thee etc.