METAMORFOSE-MASSAGE


                                                                         

Er zijn veel factoren die het nog ongeboren kind beïnvloeden in de buik van de moeder. Het is dan ook mede tijdens de zwangerschap dat de basis wordt gelegd voor ons lichamelijk, mentaal en emotioneel leven. Blokkades kunnen al in deze periode ontstaan, evenals tijdens de geboorte zelf (het zogenaamde 'geboortetrauma').

Deze blokkades bepalen in belangrijke mate ons leven na de geboorte. Door de reflexzones aan de voeten, de handen en het hoofd te behandelen kunnen we opnieuw gaan stromen. Energie uit de prenatale periode komt weer vrij, waardoor er als het ware een metamorfose optreedt.

Met Metamorfose Massage activeren we de zelfgenezende eigenschappen van de mens. We gebruiken onze creatieve krachten positief en kunnen zodoende ons leven een wending ten goede geven: naar lichamelijk en geestelijk welzijn.

Tijdens de cursus leert u de techniek van Metamorfosemassage die gemakkelijk wordt toegepast. In 6 praktische lessen maakt u zich de grondbeginselen van deze eenvoudige massagetechniek eigen ... met verbluffende resultaten.

 

Cursusgegevens:

Data: 3 dagdelen

Cursusdata:          

Tijd:                      13.00-15.30 uur
       

Kosten € 125,00