Ondersteunings/ lotgenoten

 

Ondersteunings/ discussie groep

Het aangaan van een groeiproces betekent dat er veel verandert in je leven. Soms gaan die veranderingen snel, soms is er veel voor nodig om een kleine stap te zetten. In alle gevallen zul je merken dat veranderingen of blokkades in jouzelf worden weerspiegeld in de buitenwereld. Je bent bezig om een andere verhouding te vinden tot de mensen in je directe omgeving. Dit brengt tegelijkertijd nieuwe leerprocessen op gang. Het kan daarom prettig zijn om tijdens dit proces een stukje ondersteuning te vinden buiten je eigen familie- of vriendenkring.

De ondersteuningsgroep is bedoeld voor mensen die behoefte hebben om de problemen en uitdagingen die het dagelijks leven biedt, te delen. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen zoeken we samen naar inzicht en nieuwe stappen die je kunt zetten. Steun, aanmoediging en liefdevolle acceptatie brengen je altijd een stapje verder!

Omdat de ondersteuningsgroep een nieuw initiatief is, kunnen we samen kijken hoe we de avonden gaan vormgeven. Het is bijvoorbeeld mogelijk om thema’s aan te dragen, zoals ‘assertiviteit’ of ‘genieten van het leven’. Ook kunnen we werken met oefeningen en meditaties. Dit alles op basis van de wensen en behoeften binnen de groep.

De bedoeling is om iedere twee weken een avond bijeen te komen. De kosten per keer zullen ongeveer (?) bedragen. We starten zo snel mogelijk bij voldoende aanmeldingen. Wie interesse heeft, kan mij bellen (015-2567885) of mailen (h.faessen@ziggo.nl).

Data: Op verzoek privé of in groepsverband

Tijd: op afspraak

Kosten: € 15,00 incl. cursusmateriaal

Locatie:  Bij mij thuis