REIKI volgens het TERA- MAI TM heling-systeem

en

TERA-MAI TM helen d.m.v. de vier elementen

 

 

 


Reiki is een natuurlijke methode van genezen, waarbij u via uw handen universele (rei) levens-energie (ki) doorgeeft aan uzelf of een ander. Reiki is afkomstig uit Japan en aan het begin van deze eeuw ontwikkeld door Dr. Mikao Usui.
Dr. Mikao Usui heeft de tweede helft van zijn leven gewijd aan het vinden en toepassen van de eeuwenoude symbolen volgens welke ook Jezus en Boeddha met handoplegging genazen. Nadat hij deze symbolen had gevonden in de Boeddhistische Sutra geschriften wist hij nog niet hoe ze te gebruiken. Na 21 dagen vasten en mediteren boven op de heilige berg Kuriyama kreeg Dr. Mikao Usui toegang tot die vorm van genezen waar hij al zo lang naar op zoek was. De kracht die hij ervoer, noemde hij Reiki.
De natuurlijke gave om Reiki via de handen door te geven is bij de meeste mensen geblokkeerd door traumatische en stressvolle ervaringen. Tijdens de Reiki I cursus verwijdert de Reiki Master door middel inwijdingen de blokkades in uw energiekanalen. De energie kan weer stromen en ook doorgegeven worden. U voelt haar vrijwel direct in uw handen.
Reiki is in de eerste plaats een cadeau aan uzelf. Daarnaast kunt u Reiki doorgeven aan een ander. Reiki neemt pijn weg en ondersteunt op krachtige wijze het natuurlijke proces van genezing. Een Reiki behandeling werkt op lichamelijk en geestelijk niveau.
Alle inwijdingen zijn volgens het Tera Mai TM systeem. Uiteraard is het ook mogelijk op de traditionele wijze ingewijd te worden.

            Reiki kent drie graden van ontwikkeling:                         

Reiki I

Tijdens de Reiki I cursus ontvangt u inwijdingen die uw energiekanalen vrijmaken. Ook wordt uw Hartchakra geïnitieerd.
U leert onder andere handposities voor de behandeling van uzelf en van anderen.
Deze cursussen worden meestal in groepsverband
(twee middagen) in de weekends gegeven.
Op verzoek ook op werkdagen of s'avonds en individueel, tijden in overleg. Zonder extra kosten.

Kosten: € 135,00 incl. cursusboek, dvd, poster en evt. ander cursusmateriaal

Reiki I voor kinderen:

vanaf 7 jaar

Data: Meestal in de weekends/ of overdag in vakantieperiode, meestal op aanvraag, zodat er vooral op leeftijd geselecteerd kan worden.

Kosten: € 80,00 incl. cursusboek en evt. ander cursusmateriaal

Reiki II

Tijdens de Reiki II cursus ontvangt u inwijdingen waarbij u een diepere verbinding met Reiki krijgt. Een symbool wordt onder elke voetzool geïnitieerd. Dit is om te aarden, d.w.z. om de energie van de aarde op te kunnen nemen. Voorts worden beide handen geïnitieerd. U leert o.a. om een afstandsbehandeling te geven. Voorts wijdt de Master u in in zeven extra symbolen die u voor diverse doeleinden kunt gebruiken.

 Ook deze cursussen worden in groepsverband (twee middagen) en individueel gegeven. Zie Reiki I.

Kosten: € 340,00 incl. cursusboek, dvd (of video) poster en evt. ander cursusmateriaal.

Reiki III

De inwijding tot Master geschiedt op individuele basis na een persoonlijk groeiproces.

Data en Kosten in overleg.

TERA-MAI TM helen d.m.v. de vier elementen


Tera-MaiTM een heling-systeem dat alle vier elementen omvat: Aarde (Reiki), Vuur (Sakara), Water (Sophi-El), en Lucht (AngelicLight). De basis van Tera-Mai blijft de oorspronkelijke door dr. Usui opnieuw ontdekte Reiki. Reiki is verbonden met het element Aarde, deze energie voelt warm en koud aan, net als de oppervlakte van onze planeet. Reiki werkt op alle niveaus, geestelijk, lichamelijk en emotioneel. Het betekent een versterking en een uitbreiding van het gebruik van de Reiki-energie. Het geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw karma sneller uit te werken.

Tera-Mai TM Reiki energie kan gezien worden als een versterking en uitbreiding van de tot nu toe gebruikte vorm van Reiki. Dit wil absoluut niet zeggen dat iedereen nu over moet gaan op het gebruik van Tera-Mai TM Reiki.

REIKI, zoals het tot nu toe is doorgegeven, is en zal voor de meeste mensen krachtig genoeg zijn. Voor de mensen die de behoefte hebben om wel met de Tera-Mai TM te willen werken, bestaat de mogelijkheid tot herinitiaties.

Herinitiaties, op afspraak:of gelijk met de cursus volgens het programma.
Dit
uitsluitend op vertoon van uw certificaat.

Reiki I € 70,00

Reiki II € 185,00

Reiki III in overleg.

De Reiki inwijdingen, zoals die nu tijdens de cursussen plaatsvinden, zijn inclusief de nieuwe symbolen: tenzij op uitdrukkelijk verzoek alleen de oude (traditionele) mogelijk zijn.