Schouwen in vorige levens

 

Bestaan vorige levens echt? Op deze vraag zal waarschijnlijk nooit een 100% "ja" of "nee" worden gegeven. Reïncarnatie Ja of Nee? We weten het niet.

 

Feit is wel dat 2/3 van de mensheid in vorige levens en een leven na de dood gelooft. Miljoenen mensen hebben visioenen of herinneringen gekregen. En zelfs onderzoekers hebben aangetoond dat het bestaan van vorige levens meer dan aannemelijk is. Maar "echte" wetenschappers hebben altijd betere verklaringen. Al is hun uitleg dikwijls vele malen onwaarschijnlijker dan de bewijzen vóór het bestaan van reïncarnatie. Feit is ook dat negen van de tien mensen, die terug gaan in de tijd, echte herinneringen aan een ander leven hebben. Werkelijkheid of fantasie?

 

In alle gevallen vertellen zulke verhalen veel over jezelf. Over de persoon die je in dit leven bent. Huidige talenten, angsten en gevoelens worden duidelijker en krijgen een plaats. Dikwijls wordt ook duidelijk wie bekenden van nu toen waren. En waarom je ze nu weer ontmoet.
In veel gevallen is het bovendien mogelijk om vervelende dingen, die hun oorsprong vinden in een vorig leven, voorgoed achter je te laten.

 

Je gelooft het pas als je het zelf hebt meegemaakt. Als je het zelf aan den lijve hebt ondervonden. Want ook al sta je nog zo sceptisch tegenover het bestaan van vorige levens, ook al geloof je er zelfs helemaal niet: ook jij komt met een verhaal! En ook bij jou kan dit verhaal ervoor zorgen dat je wordt verlost van problemen en gevoelens die je in het leven van nu bij je draagt. Van problemen die jouw leven van nu bepalen en waarvan je de oorzaak maar niet kunt vinden. Waarom heb je angst voor bepaalde dingen? Waarom schrik je plotseling als je iets ziet, hoort of ruikt? Waarom lukt het je maar niet om dat diepe, zeurende gevoel kwijt te raken? Waarom blijf je zo slecht over jezelf denken? Heel dikwijls blijkt dat de oorzaak te vinden is in een vorig leven. En door deze dingen opnieuw te beleven, los te laten en een nieuwe plaats in je huidige leven te geven, behoren ze voorgoed - en letterlijk! - tot het verleden.

 

Waarom kan het belangrijk zijn om iets van een vorig leven te weten?

Vorige levens is één van de openingen en mogelijkheden om je Ziel te doorgronden. Huidige levensomstandigheden, relatie keuzen die je hebt gemaakt in dit leven, diepliggende houdingen en overtuigingen, die je basis karakter vormen en irrationele gedragspatronen kunnen soms teruggebracht worden naar keuzes in vorige levens.

Deze keuzen die je toen maakte kunnen de oorzaken zijn die je nu blijft uitvoeren.

 

Vorige levens kunnen verklaren:

              Waarom je iemand als een geliefde of partner kiest

              Waarom je zo gefascineerd bent door bepaalde onderwerpen.

              Waarom je begaafd bent in iets, waar geen van je ouders of  familieleden deze gave bezit.

              Waarom je verkoos in een bepaalde carrière te gaan.

              Waarom je een sterke aantrekkingskracht hebt tot een ander land.

              Waarom je bepaalde onredelijke overtuigingen en angsten hebt, die niet teruggebracht kunnen worden tot

                    een traumatisch incident in je huidige leven.

 

Sommige van je eigenschappen of patronen kunnen niet verklaart worden als tegenwoordige levens lessen, b.v het imiteren van iemand die je bewonderd of  het verbinden met een ouder of een ander belangrijk persoon in je leven. Soms kunnen deze eigenschappen of patronen verankert zijn tot relaties in vroegere levens of talenten die je opgebouwd hebt door lange ervaringen in andere landen en andere tijden.

 

De workshop ‘Schouwen in vorige levens’ wordt op aanvraag gegeven.

Tijden: vrijdag                      van 19.00uur tot 22.00uur

             zaterdag en zondag  van 14.00uur tot 18.00uur.

Locatie: Nog niet bekend.

Kosten: 150,00

U kunt zich hiervoor al vrijblijvend laten inschrijven.

 

Voor verdere informatie kunt u mij mailen: h.faessen@ziggo.nl