Saqqara

 

Voortdurende verandering als uitdaging

 

De wereld verandert voortdurend. Leven is veranderen. Ook binnen bedrijven en organisaties is dat aan de orde van de dag. Veel medewerkers weten niet hoe ze moeten omgaan met alle veranderingen en het tempo waarin die zich aandienen.

 

De oude Egyptenaren hadden een diepgewortelde kennis van het universum. Het Godenrijk, het hiernamaals en van de regels van de schepping. Om dit ‘kennis’ te noemen voert eigenlijk niet ver genoeg, omdat het geen recht doet aan de basis van alle Egyptische wetenschap: alles is en is ontstaan uit liefde. Dit soort ‘kennis voorbij alle kennis’ wordt bewaard en werd tot uitdrukking gebracht door de oude Egyptenaren in rituelen en magie. Daardoor is deze Saqqara energie nu teruggebracht op

deze planeet daar we haar kracht en wijsheid heel hard nodig hebben. 

 

Saqqara energieën begeleiden het proces van je leven en kan je helpen weerstanden tegen verandering om te zetten in nieuwe mogelijkheden. Met positief effect voor je leven.

 

Saqqara energie is een zeer krachtige helende en alles omvattende energie die je voor jezelf kunt gebruiken en kwantum stappen geeft, in je groei van spiritualiteit en het werkelijk opruimen van je karma.

 

Saqqara initiaties zijn het weven van de totale  elementaire stralen van aarde, lucht, vuur en water in indrukwekkende patronen, die het helen en iedere andere vorm van eigen groei/zelf onderzoek verbeteren. 

 

 

 

Naast het openen van je ziel en je spirituele ontwikkeling gaat deze Saqqara energie een flinke stap verder; namelijk het belichamen van de eigen Goddelijke Vonk. Door de aanwezige krachtplaats, een diepe aarding en kristallijne licht wordt er gewerkt met de nieuwe codes voor de samenleving en éénheid van het geheel van deze aarde en de kosmos.

 

Het is ongelofelijk wat je kunt voor jezelf, voor anderen, voor de aarde, voor het collectief van de wereld, het werkt op alle niveau’s tegelijk. Omdat er in jou zo fantastisch veel is open gegaan kunnen Goddelijke Wezens door je heen werken.

 

En dan zijn er nog verschillende kwaliteiten die zich ontwikkelen zoals het inzien en begrijpen van vorige levens en het herstellen ervan (gericht werken aan je karma) en het integreren van je multi-dimensionaal zelf, werken op het indalen van de Goddelijke Vonk, om maar iets te noemen.

 

En je werkt vanuit je eigen Goddelijke Vonk, hetgeen een hele bijzondere ervaring zal geven  om daar weer mee samen te zijn.

De meeste cursussen nemen niet de rode draad van het belichamen van de Goddelijke Vonk mee. Vaak openen ze wel de ziel, maar kennen niet de kosmische top, van éénheid, verlichting en het samenwerken met je Goddelijke Vonk en Goddelijke Wezens. Ook versterken ze niet genoeg het heldervoelen, helderhoren en helderzien. Deze ontwikkeling zal met deze Saqqara energie zeker zijn werking hebben.

 

* Helen zal gemakkelijker gaan en indrukwekkender

* Ieder van de 3 initiaties in Saqqara verbetert de capaciteiten van de heler.

* Deze afstemmingen zijn voor diegenen die werkelijk vooruitgang willen boeken in helen en groeien voor zich zelf of voor helingswerk