Workshop Woongenot

 

 

 

Workshop puur en zuiver woongenot!!

Je huis is de spiegel van jezelf. Het weerspiegelt je interesses, je overtuigingen, je aarzelingen en je passies. Aan ons huis is af te lezen hoe we denken over onszelf en over de wereld om ons heen. Een huis is meer dan een plaats waar jij je te≠rugtrekt of beschutting zoekt. Het is een plaats waar je contact maakt met het universum. Op subtiele wijze geeft je huis en alles waarmee jij je omringt ook uitdrukking aan je gevoel voor spiritualiteit.

Door het huis waarin je woont te zuiveren en de aanwezige energie te versterken, kun jij je huis transformeren in een bijzondere plaats waar je in contact kunt komen met het ons omringende universum.

Iedereen herkent de energie die in kamers en huizen aanwezig is. Door daar toegewijd en bewust aandacht aan te geven, zal jij je ergens thuis gaan voelen. Dan creŽer je een plek voor jezelf die, temidden van een turbulente wereld, een oase van rust of een bron van inspiratie is.

Deze workshop is niet gebaseerd op Feng Shui, maar meer gericht op onze westerse wereld en ook uit vele inheemse gebruiken uit de gehele wereld. Er wordt op praktische wijze duidelijk gemaakt hoe de energie in en om een huis in balans gebracht kan worden. Waardoor het een verbinding vormt tussen het universum en je innerlijk.

Heb je interesse, mail mij dit dan a.u.b. i.v.m reserveringen.

 

†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

 

 

††††††††